analytics

Naadloze fotowanden

Grande Route XL is al 15 jaar gespecialiseerd in zeer diverse en complexe fotografische wandprints en fotowanden op verschillende pvc vrije materialen. Bij grande route werken we met naadloos fotobehang: grand photowall®. Afhankelijk van de ondergrond van de wand kunnen we de naadloze fotoprint, net zoals bij behang, direct op de wand verlijmen of, als het om een tijdelijke toepassing gaat, op een dun aluminium wisselframe of een houten voorzetframe monteren.
Voor vrijwel elke ruimte vinden we bij Grande Route wel een oplossing. Ook is het mogelijk om met glasheldere transparante folies een ontwerp of fotobeeld over te zetten op bestaande glaspanelen en glaswanden. Er is zeer veel keus op dit gebied, ook in transparante uni-kleuren.

Akoestische fotowanden
Grande Route introduceert ook de naadloze akoestische fotowand: grand acoustic® . Een innovatieve oplossing die de akoestiek van elke ruimte kan verbeteren.
De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. De akoestische fotowand bestaat uit een mooi dun geanodiseerd aluminium frame met daarbinnen een speciaal geluidabsorberend materiaal naar keuze (o.a. schaapwol) waarover een geluid doorlatende print wordt gespannen. Deze oplossing biedt een maximale geluidabsorptie met een minimale werkdiepte. Met een 48 mm diepe uitvoering wordt over het belangrijkste frequentiegebied een absorptie van 98% bereikt. De fotoprints kunnen door U zelf heel eenvoudig worden gewisseld.

Sublimatie op Aluminium en Staalplaat
Nieuw en zeer duurzaam en onderhoudsvrij is het sublimeren van full colour graphics en teksten op aluminium en staalplaat: grand sublimation® . Met deze nieuwste techniek zijn wij in staat om loepzuivere full colour prints en haarscherpe teksten duurzaam over te zetten in de toplaag van staal- en aluminium platen voor zeer diverse toepassingen binnen het gebied van bewegwijzering, wayfinding, duin en bosgebieden, duinlandschappen, musea, sauna's, horeca, hotels, luchthavens, zwembaden, sportcomplexen, kunstwerken en diverse fotopanelen voor binnen- en buitenruimten. Ook zeer goed bestand tegen en geschikt voor een agressieve omgeving met veel hitte, zout, vocht en water.