analytics

Kodak bouwt voort op Sharepoint - Producten - Automatisering Gids Technologie pagina's - Automatisering Gids

Kodak heeft twee pakketten ontwikkeld, waarmee een brug kan worden geslagen tussen de papieren wereld (van bestaande documenten) en SharePoint van Microsoft. De software van Kodak dient voor het scannen, delen, bekijken, bewerken en doorzoeken van documenten.
Kodak heeft zijn software getooid met de namen 'Document Viewer Software' en 'Scan and View Software'. Met de online programma's kan een gebruiker documenten vinden, redigeren, vergelijken, scannen en er aantekeningen in maken vanuit een SharePoint-omgeving. Bedrijven kunnen hun workflows voor documenten nu beter beheren; te denken valt aan factuurverwerking, contractbeheer of het inwerken van nieuwe werknemers.
"SharePoint is aan een opmars bezig. Het pakket is naar schatting al 100.000 keer op servers geïnstalleerd en er zijn ongeveer 200 miljoen Client Access-licenties. Toch zijn veel bedrijven nog steeds op zoek naar structuur- en beheertools waarmee ze SharePoint aan hun wensen kunnen laten voldoen", aldus Tim Mortenson, wereldwijd zakelijk directeur van de divisie Software en Document Imaging bij Kodak. De software kan werken met iedere scanner die werkt met het Twain-protocol, hoewel Kodak om begrijpelijke redenen een voorkeuadvies geeft voor de eigen high-end scanners. De Scan and View Software vereenvoudigt de tijdrovende taak van het herformatteren van bestanden. Veel voorkomende handelingen kunnen met een enkele klik worden aangeroepen, zoals het opnieuw schikken van pagina's, of het splitsen dan wel samenvoegen van documenten.  Bron: Automatisering Gids