analytics

Rijkswaterstaat - Reiswijzer

Rijkswaterstaat - Reiswijzer

Woon je, net als ik in de regio Utrecht, en wil je, net als ik, het laatste nieuws over wegwerkzaamheden direct van Rijkswaterstaat ontvangen? Meld je dan nu aan aan bij de ReisWijzer van Rijkswaterstaat.
Gebruik actiecode 1405. Je maakt dan kans op een gratis ballonvlucht boven Utrecht.    Aanmelden. 


Gebruik vooral de actiecode; dat geeft mij kans op een unieke rondleiding door de A2-landtunnel bij Utrecht!

De ReisWijzer: goed voorbereid op weg

Reist u regelmatig in de regio Utrecht? Laat u dan regelmatig door Rijkswaterstaat informeren over de wegwerkzaamheden, de hinder op de weg en de reisalternatieven op uw route. Ook kunt u deelnemen aan enquêtes en op die manier uw mening geven over de wegwerkzaamheden. Geef u nu op voor de ReisWijzer!
Rijkswaterstaat wil hinder tijdens werkzaamheden zoveel mogelijk beperken. Daarbij speelt communicatie tussen Rijkswaterstaat en de weggebruikers een belangrijke rol. De ReisWijzer is ontwikkeld om hierbij te helpen. Door u aan te melden voor de ReisWijzer krijgt u snel volledige informatie over de voortgang van werkzaamheden die voor u van belang zijn. Andersom kunt u Rijkswaterstaat op de hoogte houden van uw ervaringen en met Rijkswaterstaat meedenken door middel van enquêtes.




Rijkswaterstaat - ReisWijzer

Geachte heer SlimmerReizen,

U heeft zich onlangs aangemeld voor de ReisWijzer van Rijkswaterstaat. Met behulp van de ReisWijzer gaat Rijkswaterstaat u informatie op maat geven over de werkzaamheden waarvoor u zich heeft aangemeld. Om maatwerk te kunnen leveren hebben we enkele gegevens van u nodig. Daarom sturen wij u deze vragenlijst toe. Het invullen van de vragenlijst duurt maximaal 5 minuten. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, volgens onze privacy statement.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname. Als u binnen 14 dagen reageert, maakt u ook nog kans op een gratis ballonvlucht boven Utrecht!

Met vriendelijke groet,

Servicedesk De ReisWijzer






Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten.
This message may contain information that is not intended for you. If you are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the electronic transmission of messages.
Ministerie van Infrastructuur en Milieu